Poltime Güncel

Villa Tipi Engelli Asansörleri

13 Şub 2021
Villa Tipi Engelli Asansörleri

Villa tipi dubleks engelli asansörler, müstakil evlerde kullanılmak üzere tasarlanmış olup, hareket zorluğu çeken bireyler için erişilebilirlik sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Bu asansörler tipik olarak ticari asansörlerden daha küçük bir platforma sahiptir ve konut ortamında mevcut olan alana sığacak şekilde tasarlanmıştır.

Ev tipi engelli asansörleri, bir evin farklı katları arasında hareket etmek isteyen bireyler için kullanışlı ve konforlu bir çözüm sunar. Özellikle merdiven kullanamayan ve daha fazla bağımsızlık sağlayan, kendi evlerinde özgürce ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlayan bireyler için kullanışlıdır. Bu asansörler, bir evin dekoruna uyacak şekilde çeşitli tarzlarda, tasarımlarda ve renklerde mevcuttur ve belirli ihtiyaç ve gereksinimleri karşılamak üzere özelleştirilebilir.

Çerez Kullanıyoruz.

Poltime, hizmetimizi sunmak, ürünleri geliştirmek ve Poltime'ın hizmetlerinin ilgili pazarlamasını üçüncü taraflar aracılığıyla gerçekleştirmek için tanımlama bilgileri aracılığıyla veri toplar. Çerez politikamızı ve gizlilik politikamızı okuyun.

Kabul Et