Poltime Güncel

Makaslı Tip Engelli Asansörleri

13 Şub 2021
Makaslı Tip Engelli Asansörleri

Makaslı platform tipi engelli asansörü, engelli bireylerin rahat ve güvenli erişimini sağlamak için tasarlanmış bir engelli asansörü türüdür. Bu asansör tipik olarak konutlarda, kamu binalarında ve ticari kuruluşlarda kurulur. Makaslı kaldırma tipi platform asansörü, sorunsuz ve sessiz bir şekilde yükselip alçalmasını sağlayan benzersiz makas mekanizması ile karakterize edilir. Bu asansörün platformu da geniştir ve kişilerin serbestçe hareket etmesi için yeterli alan sağlar.

Asansör, kullanıcıların güvenliğini sağlamak için korkuluklar, otomatik emniyet kilitleri ve acil durdurma düğmeleri gibi güvenlik özellikleri ile donatılabilir. Makaslı tip platform asansörler, engelli bireyler için güvenli ve kolay erişim sağlamasının yanı sıra, kısıtlı alana sahip binalar için de pratik bir çözümdür. Dar alanlara monte edilebilirler ve kompakt bir tasarıma sahiptirler, bu da onları daha küçük binalarda kullanım için ideal kılar.

Makaslı tip engelli asansörü satın alırken, yüksek kaliteli ürünler ve satış sonrası hizmetler sağlayan saygın bir üretici olan Poltime Engelli Asansörleri'ni tercih etmelisiniz. İlgili tüm güvenlik standartlarını ve düzenlemelerini karşılayan ve zorlu testlerden ve sertifikalardan geçmiş uluslararası standartlarda engelli asansörleri üretiyoruz.

Sonuç olarak, makaslı tip engelli platformu, çeşitli ortamlarda engelli bireylerin erişimini sağlamak için pratik ve güvenli bir çözümdür. Kullanıcının özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere özelleştirilebilen çok yönlü bir asansördür ve kompakt tasarımı, sınırlı alan ortamlarında kullanım için idealdir.

Çerez Kullanıyoruz.

Poltime, hizmetimizi sunmak, ürünleri geliştirmek ve Poltime'ın hizmetlerinin ilgili pazarlamasını üçüncü taraflar aracılığıyla gerçekleştirmek için tanımlama bilgileri aracılığıyla veri toplar. Çerez politikamızı ve gizlilik politikamızı okuyun.

Kabul Et