Poltime Güncel

2022 TÜYAP Asansör Fuarında Poltime Değerli Müşterileriyle Buluştu.

14 Mar 2022
2022 TÜYAP Asansör Fuarında Poltime Değerli Müşterileriyle Buluştu.

Bu yıl Türkiye'nin güncel fuarlarından biri olan 2022 TÜYAP Asansör Fuarı'nda asansör sektöründe öncü olan Poltime Engelli Asansörleri olarak yer aldık. Fuarda, Poltime müşterilerine sunmuş olduğu son teknolojik çözümleri sergiledi.

Poltime, fuarda yer alarak, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarım ve üretim sürecini sürekli olarak geliştiriyor. Bu fuarda da, Poltime yetkilileri, müşterileriyle yakından ilgilendi ve onların ihtiyaçları hakkında bilgi topladı.

Fuar süresince, çok sayıda ziyaretçi tarafından Poltime stantı ziyaret edildi ve son teknolojik çözümler hakkında bilgi edindiler. Poltime yetkilisi de fuar boyunca müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan bir anlayışla yaklaştı ve onlara en iyi çözümleri sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Çerez Kullanıyoruz.

Poltime, hizmetimizi sunmak, ürünleri geliştirmek ve Poltime'ın hizmetlerinin ilgili pazarlamasını üçüncü taraflar aracılığıyla gerçekleştirmek için tanımlama bilgileri aracılığıyla veri toplar. Çerez politikamızı ve gizlilik politikamızı okuyun.

Kabul Et